Обавештавамо вас да примамо нове чланове у ансамбл, узраста од дванаест година до младих у седамдесетим годинама. Биће одржане две аудиције, 23. септембра 2019. и 30. септембра 2019. на Малој сцени Милановачког позоришта (Милоша Великог 32а) са почетком у 20 часова. За аудицију је потребно да се припреми монолог из драме или комедије и песма (по сопственом избору). Постоји могућност коришћења текста као подсетника. Добро нам дошли!

Опширније

Милановачко позориште наступиће на 8. Ћириним позоришним данима у Новој Пазови са представом ЈЕДНОЧИНКЕ А. П. Чехова у режији Бранка Кнежевића. Представа ће бити одиграна 12.10.2019. у сали биоскопа Нова Пазова са почетком у 19.30 часова.

Опширније

Милановачко позориште на 19.  Међународном фестивалу ,,Позориште без граница’’ (у организацији Драфт театра) у Тузли, одиграће ЈЕДНОЧИНКЕ А.П. Чехова, у режији Бранка Кнежевића, 31.8.2019. Фестивал није такмичарског карактера, негује традицију ширења добрих односа са сличним ансамблима у региону. На фестивалу ће наступити позоришни ствараоци из БиХ, Србије, Хрватске и Црне Горе.

Опширније

Милановачко позориште ће наступити у Прокупљу, на Међународном аматерском позоришном фестивалу ,,Бескрај 10 квадрата’’, у организацији ВАРОШКОГ ПОЗОРИШТА ХИСТРИОН, 22.8.2019. са представом ПРОФЕСИОНАЛАЦ по тексту Душка Ковачевића, а у режији Бранка Кнежевића.  ГОДИНА ЈУБИЛЕЈА Фестивал је ове године посвећен јубилејима: сто година позоришног живота у Прокупљу, педесет година глумачког рада Мирољуба Мировића и пет година постојања фестивала.

Опширније

Ансамбл Милановачког позоришта гостоваће на Копаонику у Планинарском дому ,,Ртањ’’, 21. августа са представом ПРОФЕСИОНАЛАЦ Душка Ковачевића у режији Бранка Кнежевића.

Опширније